Previous Thread
Next Thread
New Reply
Print Thread
Joined: Oct 2003
Posts: 148
daekyu1974
Member
daekyu1974 Feb 4, 12:37am - #96381 

Member
2003 Toyota Celica

Joined: Oct 2003
Posts: 148
Washington, USA
CEL after installing volt & air/fuel ratio meters

I just installed both volt and air/fuel meters and after a day CEL came on. Does anyone know why? How do I solve this problem? Do I need to reset my ECU? How do I reset my ECU? Any suggestion would help thanks.
Joined: Sep 2003
Posts: 3,077
slidr
Specialist
slidr Feb 4, 1:08am - #96382 

Specialist
2000 Toyota Celica

Joined: Sep 2003
Posts: 3,077
Saint Louis, MO
Make sure all of your lines are tight, and that your MAF is plugged in if you unplugged it, and unhook the neg. battery terminal for five mins then try again.

Aqua Teen Hunger Force...number one in the hood, G
Joined: Aug 2003
Posts: 392
saspence22
sappy
saspence22 Feb 4, 1:19am - #96383 

sappy
2002 Toyota Celica GT

Joined: Aug 2003
Posts: 392
Missouri
Yeah, I nver had any CEL after I installed those. Like slidr said; just unhook the neg. battery cable for a little while and hook it back up. Make sure your connections where you spliced in are all good. thumbsup

[Linked Image]
Join the conversation - Register now or Sign in to add your comment


Moderated by  isaac 

Customize Your Toyota CelicaPrivacy Policy · About · Contact
CelicaHobby.com is an independent Toyota Celica enthusiast website. CelicaHobby.com is not sponsored by or affiliated with Toyota Motor Sales, USA, Inc. in any way. The Toyota and Celica names and logos are trademarks owned by Toyota Motor Sales, USA, Inc.
© CelicaHobby.com, 2001-2016