Previous Thread
Next Thread
New Reply
Print Thread
Joined: Oct 2003
Posts: 36
celi2k
Member
celi2k Dec 18, 6:44am - #69597 
2000 White Toyota Celica
Member
2000 Toyota Celica

Joined: Oct 2003
Posts: 36
CA
Did this happen to anyone else?

I have a 2000 GTS, 5 days ago i put a cold air on it, only two days ago the check engine light came on, everything runs fine but the computer probly recognizes something about the cold air it doesnt like, I caped off ALL the original hoses, but discovered that some arnt supposed to get pluged, what am i supposed to do with the old hoses? Can the check light be fixed, bc nobody seems to have a Chilton manual or computer with celica codes for recognizing problems yet. what should i do? THANKS GUYS! thumbsup
Joined: Nov 2003
Posts: 837
LinkTallica
Senior Member
LinkTallica Dec 18, 6:49am - #69598 

Senior Member
1996 Geo Prizm

Joined: Nov 2003
Posts: 837
Cal LA
reset your ecu if that doesn't work then i have no idea sry and good luck thumbsup
Joined: Jun 2003
Posts: 1,307
RoMkApOmKa
Specialist
RoMkApOmKa Dec 18, 6:50am - #69599 

Specialist
2002 Toyota Celica GT

Joined: Jun 2003
Posts: 1,307
Maryland USA
It's what i heard that some people have the same problem after the CAI installation... Just do the search. wave
Joined: Sep 2003
Posts: 753
blackcel
Senior Member
blackcel Dec 18, 10:21am - #69600 

Senior Member
2000 Toyota Celica GT

Joined: Sep 2003
Posts: 753
Southeastern, Illinois
After you reset your ecu, and the light is still on, you will need to clean your maf sensor. After you clean the maf sensor, you will need to reset the ecu, and you should be set. If it is not that, then i have no idea.

[Linked Image]
Joined: Aug 2003
Posts: 2,926
celicaTRDgts
Specialist
celicaTRDgts Dec 18, 5:37pm - #69601 

Specialist
02 Toyota Celica

Joined: Aug 2003
Posts: 2,926
Arizona
yea its very common just reset the ecu...should be good to go

[Linked Image]
Joined: Dec 2003
Posts: 12
Selica81
Member
Selica81 Dec 18, 6:55pm - #69602 
2000 White Toyota Celica
Member
2000 Toyota Celica

Joined: Dec 2003
Posts: 12
NC, USA
I'm with black cel, after you clean your MAF make sure all your vacuum hoses are tight and there are no leaks. Reset ECU, and that should be it. thumbsup
Join the conversation - Register now or Sign in to add your comment


Moderated by  isaac 

Customize Your Toyota CelicaPrivacy Policy · About · Contact
CelicaHobby.com is an independent Toyota Celica enthusiast website. CelicaHobby.com is not sponsored by or affiliated with Toyota Motor Sales, USA, Inc. in any way. The Toyota and Celica names and logos are trademarks owned by Toyota Motor Sales, USA, Inc.
© CelicaHobby.com, 2001-2016