Previous Thread
Next Thread
New Reply
Print Thread
Rate Thread
problem with underglows ? #53493 Oct 15, 10:43pm Oct 15, 10:43pm
Joined: Feb 2003
Posts: 271
D
dea7hr0w OP
Member
dea7hr0w OP
D
Member

Joined: Feb 2003
Posts: 271
problem with underglows ?
people with underglows, i been noticing that my rear underglow kit sometimes lights on, dims, or just simply lights up, what can be the problem i check all connections with install, tested out the tube before installing, any one knows whats up ?

Re: problem with underglows ? [Re: dea7hr0w] #53494 Oct 16, 9:30am Oct 16, 9:30am
Joined: Mar 2003
Posts: 106
Stockton, CA
RAWGTS
Member
RAWGTS
Member

Joined: Mar 2003
Posts: 106
Stockton, CA
I'd just recheck all the connections - that sounds like the most plausable explaination. Good luck,
RAW


'03 GT-S w/ Action Package. AEM CAI. TWM SS. Pivot Adj. Shift Light. Veilside Ti Teardrop Exhaust. Intrax Springs. Hotchkiss Sway Bars. APR Front Strut Brace. APR Canards. ADR Flite 5 Wheels w/Bridgestone 225/40/18 SO3 Pole Position Tires. Autometer Cobalt guages.
Re: problem with underglows ? [Re: dea7hr0w] #53495 Oct 16, 2:55pm Oct 16, 2:55pm
Joined: Jul 2003
Posts: 96
Massachusetts
ratfink
Member
2000 Toyota Celica GTS
ratfink
Member
2000 Toyota Celica GTS

Joined: Jul 2003
Posts: 96
Massachusetts
check you ground!!!!

Re: problem with underglows ? [Re: dea7hr0w] #53496 Oct 16, 6:54pm Oct 16, 6:54pm
Joined: Sep 2003
Posts: 45
2002 Absolute Red Toyota Celica
vteckiller
Member
2002 Toyota Celica
vteckiller
2002 Absolute Red Toyota Celica
Member
2002 Toyota Celica

Joined: Sep 2003
Posts: 45
hey you know i saw i guy maybe with the same problem as you and he didnt know either, ill check with him and if he finds out ill let you know...peace

Re: problem with underglows ? [Re: dea7hr0w] #53497 Oct 16, 7:17pm Oct 16, 7:17pm
Joined: Oct 2002
Posts: 313
2000 Custom Spec Blue (Pu Toyota Celica GT
PhatCellyGt
Member
2000 Toyota Celica GT
PhatCellyGt
2000 Custom Spec Blue (Pu Toyota Celica GT
Member
2000 Toyota Celica GT

Joined: Oct 2002
Posts: 313
If only one is doing it then you need to replace it probably. If it was a connection, all of them would do it since they are in a series circuit.

Join the conversation - Register Now or Log In to add your comment


Moderated by  isaac 

Member Spotlight
oOoLINoOo
oOoLINoOo
2004 Toyota Celica GT
Bay Area, CA

Posts: 234
Joined: March 2004
Show All Member Profiles 
Recent Topics
Resurrecting a 2000 GT automatic.
by cosmo64. 10/19/2017 1:19 PM
APR strut bar brace for 2000 GTS
by TweakMaster. 10/15/2017 8:02 PM
Help with vacuum hose
by Chaos. 10/15/2017 6:07 PM
My 2000 GTS
by TweakMaster. 10/14/2017 6:29 PM
Replaced bad MAF. Now getting p0300/p1300 CEL codes. HELP!
by Bblee1989. 10/14/2017 4:34 PM
What kind of rim is this?
by mariahjordan. 10/10/2017 8:05 PM
Changed Headlight but so Dimm
by smsih. 10/10/2017 2:55 PM
Anyone know this remote unlock key? trying to ID it!
by kieronboz. 10/04/2017 2:36 AM
Customize Your Toyota Celica Privacy Policy · About · Contact
Privacy Policy · About · Contact
CelicaHobby.com is an independent Toyota Celica enthusiast website. CelicaHobby.com is not sponsored by or affiliated with Toyota Motor Sales, USA, Inc. in any way. The Toyota and Celica names and logos are trademarks owned by Toyota Motor Sales, USA, Inc.
© CelicaHobby.com, 2001-2017
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.1
(Snapshot build 20171020)