Previous Thread
Next Thread
New Reply
Print Thread
Joined: Aug 2003
Posts: 176
ted18852103
Member
ted18852103 Sep 5, 4:06am - #42375 
2002 RED Toyota Celica
Member
2002 Toyota Celica

Joined: Aug 2003
Posts: 176
Washington, DC
lcd not working

ok i just installed new gauge faces today and now the lcd for the gas and temp, the console lights the rpm and the spedo dont work and the daytime running light sensor dont work oh ya and the dome light but i think thats the bulb. any help would be good leave a message or email me at wazz_up_35@hotmail.com thanks angry thumbsdown frown [color=red][/color]
Joined: Aug 2003
Posts: 176
ted18852103
Member
ted18852103 Sep 5, 4:06am - #42376 
2002 RED Toyota Celica
Member
2002 Toyota Celica

Joined: Aug 2003
Posts: 176
Washington, DC
oh ya and the back up beep thingy too lol
Joined: May 2003
Posts: 5,346
spaztikid
dikitzaps
spaztikid Sep 5, 6:35am - #42377 
dikitzaps
1974 Toyota Celica

Joined: May 2003
Posts: 5,346
LA
oooh...i dun know what to tell you ... maybe a wire got fucked up somehow when you were wireing your gauges up?
Joined: Jul 2002
Posts: 10,123
VSGTS14
05 WRB
VSGTS14 Sep 5, 7:34pm - #42378 

05 WRB
2005 Subaru WRX STi

Joined: Jul 2002
Posts: 10,123
Milford, NJ
you either blew fuses, did something with a wire...or shorted it all out.

SUBARU TECNICA INTERNATIONAL
Joined: Sep 2003
Posts: 799
fastceli2001
Senior Member
fastceli2001 Sep 5, 7:39pm - #42379 

Senior Member
2001 Toyota Celica GT

Joined: Sep 2003
Posts: 799
CT
Originally Posted by VSGTS14
you either blew fuses, did something with a wire...or shorted it all out.
this is off topic, but i have a question for you VSGTS14, did you do all the work on you car (exluding painting and other things that you really cant do yourself), or did you take it to a shop, or both?

a kid told me that celicas handle like crap... i laughed
Joined: Jul 2002
Posts: 10,123
VSGTS14
05 WRB
VSGTS14 Sep 5, 8:10pm - #42380 

05 WRB
2005 Subaru WRX STi

Joined: Jul 2002
Posts: 10,123
Milford, NJ
Originally Posted by fastceli2001

Originally Posted by VSGTS14

you either blew fuses, did something with a wire...or shorted it all out.
this is off topic, but i have a question for you VSGTS14, did you do all the work on you car (exluding painting and other things that you really cant do yourself), or did you take it to a shop, or both?


I did everything but install + paint the body kit, the exhaust, and the AEM pulley.

oh and the interior dying, I did not do...still needs to be done again.

SUBARU TECNICA INTERNATIONAL
Joined: May 2003
Posts: 71
hupsohl
Member
hupsohl Sep 6, 12:42am - #42381 
2000 White Toyota Celica GT
Member
2000 Toyota Celica GT

Joined: May 2003
Posts: 71
SoCal
Make sure you plugged in the two connectors to the back of the gauge cluster when you put it back together.
Join the conversation - Register now or Sign in to add your comment


Moderated by  isaac 

Customize Your Toyota CelicaPrivacy Policy · About · Contact
CelicaHobby.com is an independent Toyota Celica enthusiast website. CelicaHobby.com is not sponsored by or affiliated with Toyota Motor Sales, USA, Inc. in any way. The Toyota and Celica names and logos are trademarks owned by Toyota Motor Sales, USA, Inc.
© CelicaHobby.com, 2001-2016