Previous Thread
Next Thread
New Reply
Print Thread
Joined: Apr 2004
Posts: 16
lambbbo
Member
lambbbo
Member

Joined: Apr 2004
Posts: 16
Pittsburgh, PA USA
Jun 18, 4:48am - #200801 
Indigo reverse glow gauges- sometimes on sometimes not

I installed white face gauge overlays in my celica and for some reason, they sometimes work and sometimes don't. I'll be driving and they will turn on like they are supposed to and then other times, not at all. I installed them to turn on with my headlights, the blue pod of wire behind the gauges - the green wire with black stripe. What gives?? Did I not ground the wire right. If anyone has any ideas...

Joined: Jul 2003
Posts: 2,043
trog2233
ECelica Staff
trog2233

ECelica Staff
2004 GMC Canyon Z-71

Joined: Jul 2003
Posts: 2,043
Williamsport, PA
Jun 18, 5:49am - #200802 
could be a couple things...one loose connection...or bad ground...check all ur wires again thumbsup


**DONOTDELETE**
Unregistered
Anonymous
Unregistered



Jun 18, 6:16am - #200803 
^^what he said^^ grin

when you installed it you probally bumped a wire somewhere...post back if you find anything loose wave

Joined: Apr 2004
Posts: 16
lambbbo
Member
lambbbo
Member

Joined: Apr 2004
Posts: 16
Pittsburgh, PA USA
Jun 18, 11:10am - #200804 
well thanks for the tips, since I am at work right now, I'll have to check a little later

Joined: Feb 2004
Posts: 965
morris
BerraquĆ­sima!
morris
2000 White Toyota Celica GT
BerraquĆ­sima!
2000 Toyota Celica GT

Joined: Feb 2004
Posts: 965
Orange County, CA
Jun 19, 3:07am - #200805 
Originally Posted by trog2233
could be a couple things...one loose connection...or bad ground...check all ur wires again thumbsup

I installed mine around 2/3 months ago... they have failed a couple times... rolleyes

Joined: Apr 2004
Posts: 479
vondutchguy
Senior Member
vondutchguy

Senior Member
2000 Toyota Celica

Joined: Apr 2004
Posts: 479
Philly, PA
Jun 19, 7:29am - #200806 
unless your gauges are broken, it has to be bad connections

Joined: Mar 2003
Posts: 584
Justice
Senior Member
Justice

Senior Member

Joined: Mar 2003
Posts: 584
Jun 19, 7:41am - #200807 
agreed... my first set just went out and never turned on again... i learned my lesson about APC that way... the second set i bought from the eceli store and (knock knock) they're working fine.. i had a problem where they were poping on and off when i looked @ the wireing i noticed that one of the wires was loose... been perfect ever since.. def check all ur wires thumbsup

Join the conversation - Register Now or Log In to add your comment


Moderated by  isaac 

Member Spotlight
ST0RMSHADOW
ST0RMSHADOW
2001 Toyota Celica GT
Sarasota, Florida, USA

Posts: 31
Joined: June 2003
Show All Member Profiles 
Recent Topics
Head light problems
by Dtorres13. 08/19/2017 2:57 PM
Cargo Cover 2000 GT?
by Rosay559. 08/17/2017 8:46 PM
WTB: GTS Brake assembly, seats
by Edwyn. 08/17/2017 5:56 AM
BRS Fender Flares ?? are they still around ??
by djTOY2000. 08/16/2017 3:35 PM
93 GT what's broken now? Let's find out!
by 719GOD. 08/15/2017 1:40 AM
New Member, '01 GT-S
by GoldMan27. 08/14/2017 4:56 PM
WTB: Authentic TRD full body kit?
by Midori. 08/13/2017 3:52 AM
New here, need help with tire size
by Lizzypop. 08/11/2017 6:49 AM
Customize Your Toyota Celica Privacy Policy · About · Contact
Privacy Policy · About · Contact
CelicaHobby.com is an independent Toyota Celica enthusiast website. CelicaHobby.com is not sponsored by or affiliated with Toyota Motor Sales, USA, Inc. in any way. The Toyota and Celica names and logos are trademarks owned by Toyota Motor Sales, USA, Inc.
© CelicaHobby.com, 2001-2017
Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.6.1
(Snapshot build 20170611)