Previous Thread
Next Thread
New Reply
Print Thread
Joined: Mar 2003
Posts: 584
Justice
Senior Member
Justice Mar 4, 1:26am - #116801 

Senior Member

Joined: Mar 2003
Posts: 584
damn gauges

ok problem w/ my gauges.. they dont turn on. they flash for a second when the car turns on then they go black. you think it could be a short?
Joined: Sep 2003
Posts: 314
Johnny178
Member
Johnny178 Mar 4, 1:43am - #116802 

Member
2003 Toyota Celica GT

Joined: Sep 2003
Posts: 314
Charlotte, NC
you mean the standard oem gauges in the cluster? Does the temp gauge light at all? I once had an issue where I got nothing and had to reseat both connects on the cluster. HAvent had an issue since.
Joined: Mar 2003
Posts: 584
Justice
Senior Member
Justice Mar 4, 2:01am - #116803 

Senior Member

Joined: Mar 2003
Posts: 584
no i have the reverse ones.. everything else works.. it's like my first dare i say APC set when they turned off.. but these just flash for a sec when the car is started
Joined: Sep 2003
Posts: 314
Johnny178
Member
Johnny178 Mar 4, 2:03am - #116804 

Member
2003 Toyota Celica GT

Joined: Sep 2003
Posts: 314
Charlotte, NC
ahh ok...well Id check the wiring first... then Id bring the cluster inside and connect the gauges to a 12v PSU to rule out the car being the issue.

Good luck.
Joined: Mar 2003
Posts: 584
Justice
Senior Member
Justice Mar 4, 2:31am - #116805 

Senior Member

Joined: Mar 2003
Posts: 584
that's what i plan on doin this weekend when i get some time and daylight to myself... .. thanx bro.. thumbsup
Joined: Oct 2003
Posts: 1,154
beans
ECelica Jester
beans Mar 4, 2:46am - #116806 
2000 white Toyota Celica GTS
ECelica Jester
2000 Toyota Celica GTS

Joined: Oct 2003
Posts: 1,154
Philadelphia, PA
Originally Posted by Johnny178
ahh ok...well Id check the wiring first... then Id bring the cluster inside and connect the gauges to a 12v PSU to rule out the car being the issue.

Good luck.



Yeah, I would check the wiring first

Um . . .make sure you hooked it up to where it should go and double check the fuse to make sure it's not burnt
Joined: Jul 2003
Posts: 1,587
xmangt1
4 All U Haterz!
xmangt1 Mar 4, 3:22am - #116807 

4 All U Haterz!
2000 Toyota Celica GT

Joined: Jul 2003
Posts: 1,587
Chicago, IL
I had that problem...it was a loose connection
Join the conversation - Register now or Sign in to add your comment


Moderated by  isaac 

Customize Your Toyota CelicaPrivacy Policy · About · Contact
CelicaHobby.com is an independent Toyota Celica enthusiast website. CelicaHobby.com is not sponsored by or affiliated with Toyota Motor Sales, USA, Inc. in any way. The Toyota and Celica names and logos are trademarks owned by Toyota Motor Sales, USA, Inc.
© CelicaHobby.com, 2001-2016